Reunió a l'Àgora de membres de Memòria Històrica i de la Plataforma "Sa Feixina si que tomba"El 9 de juny, després d’haver-se publicat la notícia sobre la ponència tècnica del Departament de Patrimoni del Consell de Mallorca defensant declarar com a bé catalogat el monòlit feixista de Sa Feixina, es varen reunir de forma urgent en assemblea els diferents membres de l’Associació de Memòria Històrica de Mallorca, així com de la Plataforma de «Sa Feixina si que tomba», de la qual en forma part la CGT.

 

Fruit del debat es va acordar incrementar la presència al carrer i reforçar la divulgació sobre l’aberració que suposa mantenir el que alguns anomenen «monument». Més endavant es formará un calendari d’actuacions que anirem publicant a la web.

 

Com a assistent i representant de la CGT a l’assemblea i anteriors reunions de la plataforma, em permetré ressaltar la perseverança i la lluita intel·ligent de molts dels membres d’aquesta plataforma, així com la meva admiració cap a ells. Quan aquest «mamotreto» caiga estará clar que serà, entre d’altres coses, gràcies a la feina de grans persones, com la presidenta de Memòria Històrica, Maria Antònia Oliver y Pedro de Echave entre d’altres.

 

Com a primera acció vos convoquem en nom de la CGT y de la plataforma a fer una enèrgica protesta aquest proper dimarts davant la ponència política prevista a celebrar a les dependències de Patrimoni del Consell de Mallorca, a l’edifici de la Misericòrdia.

 

Salut,

Pep Ruiz

Secretaria de Comunicació CGT-Balears