Des de la CGT Eivissa i Formentera manifestam que no hem pogut arribar a un acord en el TAMIB (Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears) amb la patronal, associacions empresarials, altres sindicats i Govern de les Illes Balears, celebrat a dia 14/08/2019 a la Ciutat d'Eivissa. La petició del sindicat ve determinada fonamentalment per a que es compleixi la Llei de Prevenció Riscos Laborals Seguretat i Salut, ja que no es desenvolupa segons normativa, produint l'aparició de problemàtiques físico-ergonòmiques com trastorns musculoesquelètics, problemàtiques psicosocials com burnout o mobbing i problemes de gènere com l'assetjament per motius de gènere, la qual cosa afecta significativament a les cambreres i netejadores de pisos a les Illes Pitiüses, tenint com a conseqüència de un 75% de les kelly´s es tengui que medicar per anar a treballar (Sindicato Internacional de Trabajadores Agroalimentarios y de Hostelería UIF-UITA, 2018).

28-03-2019 – Eivissa

Una trentena de persones es concentren davant la Mútua Balear d’Eivissa per la convocatòria de la CGT en contra de la llei de mútues y bonus.

Hi ha estat present una ample representació del col·lectiu de les Kellys.

Mutuas Eivissa

Ateneu Eivissa

L'Ateneu Libertari, en un intent de recuperar la seva història a les pitiüses, aposta per la cultura libertària.

A aquesta ocasió, amb el cicle de cinema documental "Pueblos Vivos".

Els propers dies 8, 18, 25 i 28 d’agost, a les 19 hores, davant la porta d’arribades de l’Aeroport d’EivissaConcentracions Eivissa

Quasi el 90% dels treballadors temporals de l’hostaleria ho fan en frau de llei. Dels 55.792 contractes firmats el juliol del 2017, més de la meitat de les relacions laborals don de menys de tres mesos. I un de cada cinc son de menys d’un mes.

Precarietat en grau màxim

Temporals als qui a molts no se’ls paga la indemnització marcada per la finalització de contracte de 12 dies y de 20 dies segons el Tribunal de Justícia Europeu.