Amb la convocatòria d’una concentració al Parc de la Pau d’Eivissa, el dia 1er de maig va començar la seva activitat sindical la Confederació General del Treball d’Eivissa i Formentera, que estarà confederada dins la CGT de les Illes Balears juntament amb les Federacions de Mallorca i Menorca.

L’Organització neix al marge dels sindicats constitucionalistes (UGT i CCOO) responsables de les retallades socials que sofreix el país des de que el 2011 signessin amb el govern Zapatero la reforma de les pensions que han provocat la precarietat de les nostres jubilades i jubilats.

 

Nace CGT-Eivissa i Formentera

Con la convocatoria de una concentración en el Parc de la Pau d’Eivissa, el primero de mayo comenzó su actividad sindical la Confederació General del Treball d’Eivissa i Formentera, que estará confederada dentro de la CGT Illes Balears juntamente con las Federaciones de Mallorca y Menorca.

La organización nace al margen de los sindicatos constitucionalistas (UGT y CCOO), responsables de los recortes sociales que sufre el país desde que en 2011 firmaran con el gobierno de Zapatero la reforma de las pensiones, que han provocado la precariedad de nuestras jubiladas y jubilados.

 

En Facebook: https://www.facebook.com/CGT-Ibiza-y-Formentera-2103678329890757/?ti=as