34500227756 f0701c594c mL'ambient s'està fent irrespirable a Bankia. La nefasta gestió dels seus directius va conduir a l'entitat a una situació límit en la qual els principals perjudicats estan sent els treballadors. Fusions, EROs, plantilles ajustades, pressions comercials, a més de les sempre presents queixes i reclamacions de la clientela estan fent efecte en la salut dels empleats .

Però l'agressiva gestió empresarial que l'empresa ha desenvolupat des de la fusió el 2010 ha posat la cirereta, demostrant una extrema crueltat en la seva presa de decisions, acomiadant a 10 empleats que es trobaven de baixa laboral . No ha importat la gravetat de les malalties que afectaven a aquests treballadors. La manca d'escrúpols dels directius de Bankia s'ha manifestat de la manera més cruel possible.

Per aquest motiu la Torre Bankia ha estat l'escenari d' una concentració de tots els sindicats amb representació a l'entitat . El passat dia 8 de maig va tenir lloc la reunió de tots els delegats en protesta per la draconiana política laboral de l'empresa .