Des de fa dècades veiem com es fa servir aquesta cultura per poder exercir sobre les masses o grups un domini, acceptar una situació com un mal menor o triar una opció política. (wikipedia)

Al poder constatar que no hi ha una veritable taula de negociació (UGT i CCOO han vetat a la CGT estar a la taula de negociació, havent d'acudir nostre sindicat a la via judicial perquè es reconegui el nostre dret a estar a la negociació ... ¿per què deu ser?), l'escàndol dels milions d'Euros que ha rebut CCOO per part de la Patronal (elpais.com) i l'interès que han demostrat ambdues seccions per difondre un panorama desolador, amb mentides com la fi de la ultraactivitat, volem denunciar que estem davant d'una obra de teatre amb un únic actor, la Societat AEB-CCOO/UGT.

Per això ens hem de preguntar per què difonen un panorama tan desolador? No serà que ja està tot pactat (i cobrat) i finalment el sindicat/s signant, CCOO/UGT, ens vendrà com un èxit una retallada en triennis, o l'acomiadament lliure dels joves de nova incorporació. Ja coneixem la forma de negociar de CCOO i UGT, només cal veure el continu retall de drets que han aconseguit ... ara fan servir aquestes tècniques, més subtils, com la que veiem i denunciem avui, la Cultura de la Por.

Contra aquest virus només podem actuar amb transparència, serenitat, unitat d'acció, informació veraç i dedicació.

Evidentment des del Sabei-CGT no acceptarem com a vàlid un conveni signat per aquests actors que comporti retallades i pèrdua de drets ja que, entre altres motius, la cúpula directiva de l'IBEX 35, on hi ha els principals bancs, s'han apujat el seu salari en el 2014 un 80% les seves retribucions (es.finance.yahoo.com)

Dignitat, treball i repartiment.