El passat 16 de desembre, la CGT ha obtingut un gran resultat a les eleccions a membres de Comitè d’Empresa i a la Junta de Personal del Consell Insular de Mallorca, millorant els resultats de les passades eleccions de 2015.

Els companys de la CGT al Consell de Mallorca celebren la victòria

La Junta de Personal comptarà ara amb 3 delegats de la CGT d’un total de 23, mantenint el nombre obtingut el 2015. Però el major èxit de la nostra formació sindical s’ha aconseguit als Comitès d’Empresa d’especialistes i de tècnics a on ha guanyat amb número de vots.

Al Comitè d’Empresa d’Especialistes s’han aconseguit 2 delegats amb el 26% dels sufragis i ha estat la força més votada, mentre que al Comitè d’Empresa de Tècnics s’ha obtingut una aclaparadora victòria amb el 45,9% dels vots vàlids i un total de 2 delegats dels 5 que formen el Comitè.

Els companys de la secció sindical de la CGT al Consell Insular de Mallorca afirmen que “no volen vèncer, sinó convèncer” i que la seva intenció es donar un canvi de rumb a la representació sindical, per donar a conèixer que una altra manera de fer sindicalisme es possible, anteposant els interessos de les persones que, amb la seva feina, dignifiquen els serveis públics que el Consell Insular de Mallorca presta als ciutadans.

 

La CGT del Consell Insular de Mallorca interpone una denuncia ante la Inspección de Trabajo de Balears, por presunto incumplimiento de las obligaciones en materia de prevención de riesgos laborales por parte del Consell Insular de Mallorca, en el uso de escorias potencialmente tóxicas, y su manipulación por parte de los trabajadores, en la construcción de la autopista Llucmajor-Campos.