Dia 13 de juny d’enguany les companyes i companys de la CGT a l’Hotel Zafiro Cala Mesquida de Capdepera han celebrat les eleccions sindical després de molts d’anys. Amb gran expectació, al llarg del dia, varen passar per les urnes les treballadores i treballadors de l’hotel. 

Després de finalitzar el recompte de les paperetes, la presidenta de la mesa, Ana Carrique, proclamava els resultats de la votació: dels 5 membres  que s’havien d’elegir al Comitè de Empresa, les companyes i companys de la CGT han aconseguit els quatre membres del col·legi d’Especialistes i/o no qualificats. 

D’un cens total de 114 electores, han exercit el dret al vot 81 persones. Foren nuls 1 vot, en blanc 4, a favor de CGT 67 i 9 vots obtingué la candidatura de la UGT.

La CGT agraeix enormement la vostra participació i promet administrar la victòria amb humilitat i generositat per a seguir fent feina com fins ara.

De nou, moltes gràcies a tot el personal que ha elegit a les companyes i companys de la CGT per a què siguin els seus representants en la defensa del seus drets els propers quatre anys.