Volem mostrar la nostra més enèrgica REPULSA contra la POLÍTICA DE RECURSOS HUMANS que ha dut i du a terme la Institució del Consell de Mallorca i les diferents representacions sindicals (CCOO, CSIF i UGT) als darrers 20 anys, així com DENUNCIAR la FALTA DE COMPROMÍS de solucionar la SITUACIÓ QUE PATIM les treballadores i treballadors en FRAU DE LLEI i que l’únic REMEI que posen damunt la taula és un ERO ENCOBERT, mitjançant el CONCURS DE TRASLLAT, OPOS, PEL,...

Som treballadores i treballadors longeves amb 5, 10, 15 i algunes amb més de 20 anys a la Institució del Consell de Mallorca.

ConsolidacioAra

La RESPONSABLE DE FUNCIÓ PÚBLICA no se cansa d’ANUNCIAR que varen venir a RETORNAR-NOS ELS DRETS perduts a la legislatura del PP. AIXÍ ÉS COM HO VOL FER? CANVIAR-NOS A NOSALTRES PER ALTRES PERSONES?

Volem DENUNCIAR la PAU SOCIAL que varen signar els sindicats CCOO, CSIF i UGT i l’Administració del Consell, a canvi del pagament de la CARRERA PROFESSIONAL, on NO ES VA DEMANAR AL PERSONAL si estava d’acord amb aquesta signatura, i ningú va posar damunt la taula LA PRECARIETAT LABORAL I ELS CONTRACTES EN FRAU DE LLEI que patim des de fa tan de temps.

Volem DENUNCIAR també la PRECARITZACIÓ dels nostres llocs de feina, que es tradueix en la INJUSTÍCIA DE NO HAVER POGUT PROGRESSAR a través dels processos reglamentaris DES DE FA 20 ANYS.

Som el 60% DE PERSONAL LABORAL INTERÍ al Consell de Mallorca i un 50% DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ.

I les mateixes condicions es pateix a L’INSTITUT MALLORQUÍ D’AFERS SOCIALS (IMAS) on tenim un 80% DE LA PLANTILLA INTERINA.

Amb la concentració volem MOSTRAR L’ENORME PRECARIETAT LABORAL existent en els SERVEIS PÚBLICS prestats per la nostra institució i la nostra REPULSA a les PRÀCTIQUES LABORALS QUE VULNEREN ELS DRETS FONAMENTALS que es realitzen principalment a dintre la nostra institució, PER CONSIDERAR-LES DEL TOT INCOMPATIBLES AMB L’ACTIVITAT DE SERVEI PÚBLIC QUE ES DUR A TERME AL CONSELL DE MALLORCA I ELS SEUS ORGANISMES DEPENDENTS.

Qui ha ocasionat el problema (deficient gestió dels recursos humans, provocant els fraus de lleis a les contractacions) que el solucioni. NOSALTRES NO SOM ELS CULPABLES.

VOLEM l’estabilitat per a les persones, no per a les places, per això cridem

CONSOLIDACIÓ ARA

No ens han regalat res i volem JUSTÍCIA.