Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari a través de la seva navegació.

 

Si continues navegant acceptes el seu ús.

 

 

Imprimeix

vaga general 8MAhir al matí es va presentar davant la Conselleria de Treball la convocatòria de vaga de 24 hores per a tot l'arxipèlag de les Illes Balears.

Es fa una crida de vaga per a totes les treballadores i tots els treballadors sense distinció de serveis, tant sector públic com el privat; perquè són molt i evidents els motius per presentar aquesta convocatòria, des de les desigualtats i discriminacions sistemàtiques que patim les dones als àmbits laborals: contractes més precaris, un 25% menys de sou,... com a l'àmbit privat: el 75% de les cures tant dels fills com per adults que necessiten ser atesos, són fetes per les dones, així com la majoria dels treballs de neteja i manteniment de la llar; així com també, a l'hora de les pensions, hi ha una diferència econòmica d'un 30% menys a les dones; i la discriminació augmenta per les dones migrants i refugiades.

Perquè volem un nou món, lliure del patriarcat i desigualtat de classes i gèneres, la CGT de les Illes Balears fa una crida a participar a la vaga de 24 hores que reclama el moviment feminista.

 Sumsi

Vist: 1944