Imprimeix
cartell ruta de bayo

Desembarcament Republicà a Mallorca

Us esperam dissabte 24 d’octubre a les 8,30h al carrer Eusebio Estada cantonada Plaça Espanya si veniu en autobús sinó en Son Carrió a les 10h. A través de la via verda arribarem a Son Servera (9 km) on tindrà lloc una xerrada a les 12,30h a l’Escola d’Adults.

Ha estat molt agradable i satisfactori organitzar aquesta ruta per la memòria històrica i oferir-la ara a tota l’organització.
El punt de partida va ser la nostra vocació social ja que el sindicalisme que fem té també aquesta vessant social i cultural.
El pas següent va sorgir de la necessitat de recuperar els espais físics de la nostra història, caminar per on ho feren els somnis, amb l’interès i la curiositat sobre les persones i no les lluites, poder reconèixer les seves il·lusions.
Agraïm l’ajuda i informació que ens han facilitat: historiadors, antropòlegs, polítics i d’altres persones anònimes. Així com a l’Associació Memòria de Mallorca, Ateneu Llibertari (SOV) i a la CGT.
La ruta que va néixer com un gest ara pretén ser repetida periòdicament ja que ens hem adonat que és molt allò que ignorem i que resta per descobrir.
Ara us toca a vosaltres recolzar aquesta iniciativa perquè pugui tenir sentit i tirar endavant.

 

Vist: 1802