28-03-2019 – Eivissa

Una trentena de persones es concentren davant la Mútua Balear d’Eivissa per la convocatòria de la CGT en contra de la llei de mútues y bonus.

Hi ha estat present una ample representació del col·lectiu de les Kellys.

Mutuas Eivissa

Ateneu Eivissa

L'Ateneu Libertari, en un intent de recuperar la seva història a les pitiüses, aposta per la cultura libertària.

A aquesta ocasió, amb el cicle de cinema documental "Pueblos Vivos".

Els propers dies 8, 18, 25 i 28 d’agost, a les 19 hores, davant la porta d’arribades de l’Aeroport d’EivissaConcentracions Eivissa

Quasi el 90% dels treballadors temporals de l’hostaleria ho fan en frau de llei. Dels 55.792 contractes firmats el juliol del 2017, més de la meitat de les relacions laborals don de menys de tres mesos. I un de cada cinc son de menys d’un mes.

Precarietat en grau màxim

Temporals als qui a molts no se’ls paga la indemnització marcada per la finalització de contracte de 12 dies y de 20 dies segons el Tribunal de Justícia Europeu.

Local CGT PitiusesAvui, 21 de juliol s’ha constituït a Eivissa el Sindicat d’Oficis Varis de la Confederació General del Treball a Eivissa i Formentera.

La CGT va començar a organitzar-se a les Pitiuses a principis de 2018, i després d’un curt període de formació, avui s’ha procedit a realitzar l’assemblea d’afiliats a la que s’ha decidit constituir el sindicat a Eivissa i Formentera, amb la finalitat de dur el seu model sindical a tots els llocs de feina de les illes.

La CGT, que ja estava present a Mallorca i Menorca, ha donat amb aquest pas final la seva implantació a les Illes Balears.

El model sindical que proposen és el de representativitat i lluita, un sindicat basat a l’assemblea de treballadors i amb ideals anarcosindicalistes. Ha elegit com a secretari General a Rafael Sánchez.